Είμαστε από τις σημαντικότερες εταιρίες της Νοτιανατολικής Ευρώπης στην εκπροσώπηση καινοτόμων υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών & διακόσμησης και τον εξοπλισμό έργων ειδικών απαιτήσεων όπως ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, χώροι εστίασης, σκάφη αναψυχής, πλοία, κτίρια γραφείων, καταστήματα, θέατρα, οργανισμοί, ιατρεία, κλινικές, ιδιωτικά νοσοκομεία, πολυτελείς κατοικίες κ.α. Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, κατασκευαστικές εταιρίες, ιδιώτες και όλους όσοι έχουν ένα όραμα για το χώρο τους και θέλουν να το πραγματοποιήσουν. Παρέχουμε αρχιτεκτονικά υλικά, ανοξείδωτα πλέγματα, μεταλλικές κουρτίνες, επενδύσεις τοίχων, μοκέτες και  χαλιά , έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γραφεία, συνεδριακά , πολυτελή στρώματα και κρεβάτια Simmons|Treca, λινά, αξεσουάρ και αντικείμενα design, υφάσματα και κουρτίνες ειδικών προδιαγραφών, φωτιστικά, δάπεδα και κεραμικά. Μοναδικά προϊόντα, τολμηρές ιδέες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Materiality. Η δική μας πραγματικότητα λέγεται πρωτοπορία.

Λειτουργούμε ως σύμβουλοι προμηθειών και προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα προϋπολογισμών για επιδοτήσεις. Αποτελεσματική διαχείριση αγορών με εξασφαλισμένο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα χρονικά και οικονομικά πλαίσια. Υποστήριξη μελετών αρχιτεκτόνων και διακοσμητών Η οργάνωση, η ταχύτητα και η ευελιξία που χρειάζεστε βρίσκεται εδώ, σε μια σειρά συμβουλευτικών υπηρεσιών που η εταιρία μας έχει αναπτύξει και εξελίξει, διευκολύνοντας λειτουργικά τη συνεργασία, εξοικονομώντας χρόνο και βοηθώντας στην καλύτερη οικονομική διαχείριση κάθε έργου.

Βρείτε το χώρο σας στα showroom μας, Λυκούργου 240, 248, 252 στην Καλλιθέα. Βρείτε έμπνευση, ιδέες, συνεργασία. Ζητήστε, συζητήστε και απαιτήστε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις γύρω από τα υλικά και την εφαρμογή τους. Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα design objects που ονειρεύεστε. Αφήστε το industrial περιβάλλον να σας οδηγήσει σε σκέψεις, αφήστε σ’ εμάς να τις υλοποιήσουμε. Για κάθε άτομο και για κάθε δημιουργική ομάδα που αναζητά κάτι καινούριο, έχουμε τις απαντήσεις.